sunshower voor vitamine D

bodyfit_lang2

sunshowerHet wordt weer een stuk kouder, natter en donkerder. De herfst is weer in aantocht of nou ja die is er onderhand al. Op het moment dat ik uit huis naar werk ga ga en weer terug ga naar huis is het al weer donker of is de zon alweer weg getrokken. Deze donkere dagen zijn voor iemand die snel een vitamine D tekort heeft niet ideaal. Ik probeer geregeld een zonnebank te pakken om zo nog wel de (namaak) zonnestraaltjes op te vangen.

De dokter

Ik vind het niet altijd even fijn om naar de zonnebank te gaan en dat komt omdat er hier eigenlijk niet een goede in de buurt zit. Laat ik maar ook niet over de prijzen beginnen want dat vind ik al helemaal niks. Op aanraden van de dokter ben ik daarom ook maar opzoek gegaan naar een “sunshower”.

Een sunshower is eigenlijk een lamp die je aan de wand in de douche ophangt. De lamp kan je aanzetten tijdens het douchen waardoor de uv-lampen de zon nabootsen en de infrarood lampen de spieren en het lichaam opwarmen. Dit is natuurlijk voor mij de ideale oplossing want als ik in de ochtend of avond onder de douche sta dan doe ik de sunshower even aan en dan haal ik de zonnestralen alvast in, die ik over de hele dag ga missen!sunshower-bodyfit

Via het internet ben ik opzoek gegaan naar deze sunshower en kwam ik terecht bij bodyfit omdat er daar een mooi prijsje aanhing. Ik heb de bestelling geplaatst en gewacht op mijn bestelling. Mijn vader is heel handig dus hij zou mij helpen met het installeren.

Het was zo ver het pakket kwam binnen en ik heb de sunshower samen met mijn vader gemonteerd. Ik merk wel echt verschil nu ik er al een aantal keer mee gedoucht heb!