Ruitenheer, een glas in lood atelier

Ben je op zoek naar een glas in lood atelier, dan ben je bij Ruitenheer aan het juiste adres. Hier kan je terecht voor restauratie en reparatie. Wij wonen al jaren in een oude boerderij en waar wij bijzonder trots op zijn, is een raam voorzien van verschillende kleuren glas. Vaak kregen wij te horen dat wij deze moesten vervangen voor een normaal raam, zodat wij hier ook naar buiten konden kijken, Maar dat wilden wij juist niet, hierdoor hadden wij een beetje privacy en door de zon kreeg je de mooiste figuren op de muur.  

Rot bal

Vorige week waren onze neefjes op visite en je kan het al bijna raden, onze ruit is gesneuveld. Hoe lief zij ook zijn, op het moment dat er een bal door onze ruit heen kwam kon ik hun wel wat aandoen.

Inmiddels is ons raam weer helemaal gemaakt en dit was mogelijk door de hulp van glas in lood atelier Ruitenheer. Dit bedrijf heeft heel veel verstand van dit soort ruitjes en daar waren wij dan ook heel blij mee. Zij hebben ervoor gezorgd dat het raam op locatie weer helemaal netjes werd gemaakt. Voor de zekerheid hebben wij het adres van dit bedrijf in onze agenda gezet, je weet maar nooit waar het goed voor is.