Genieten van levendige speeltoestellen in de speeltuin

07.03-400x300
Welk kind wordt er nu niet blij van een middagje vertoeven in een speeltuin? Lekker vrij ravotten en spelen. Nieuwe speeltoestellen speeltuin uitproberen en grenzen verleggen. Kinderen genieten van het samen spelen en bewegen. En niet onbelangrijk, spelen is leren! Onbewust werken kinderen tijdens het spelen aan hun ontwikkeling. Er worden allerlei vaardigheden geoefend op motorisch, fysiek en sociaal gebied.

Ontspanning op jong en oud

07.30-400x266
Een woonwijk, park of camping krijgen met een speeltuin een bijzondere aantrekkingskracht op kinderen en hun ouders. Ouders vermaken zich namelijk vaak het best als de kinderen het naar hun zin hebben. Voor een uitnodigende speeltuin zijn gevarieerde en uitdagende speeltoestellen nodig. Denk bijvoorbeeld aan toestellen op verschillenden niveaus in vrolijke kleuren. Voor de volwassenen is het fijn als een speeltuin is voorzien van zitgelegenheid. AVO speeltoestellen van Besouw metaal heeft bijvoorbeeld stevige picknicksets die hier erg geschikt voor zijn.

Veilige speeltoestellen voor een aantrekkelijke prijs

10.39-400x299
Een belangrijke voorwaarde aan een speeltuin is dat de veiligheid zoveel mogelijk gewaarborgd wordt. Besouw metaal ontwerpt gegarandeerd veilige constructies voor speeltoestellen. De speeltoestellen voor in de speeltuin voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn voorzien van een certificaat en gebruiksaanwijzing. Daarnaast zijn de prijzen die Besouw metaal hanteren erg aantrekkelijk. Dit maak spelen veilig en betaalbaar!