Een goede elektricien uit Vlaardingen

Op zoek naar een vakkundige elektricien Vlaardingen, dan ben je hier aan het juiste adres. De naam van dit bedrijf is Jabreco BV en hier zijn alleen maar ervaren werknemers in dienst die jou graag helpen met de elektra in je woning of bedrijfspand. In mijn geval gaat het over mijn woning, want wij zijn druk bezig met een verbouwing en hebben hiervoor de hulp van Jabreco BV ingeschakeld. Onze keuken zijn wij aan het verbouwen en hiervoor moeten de leidingen opnieuw worden aangelegd. Ook moeten er nieuwe stopcontacten komen en daar kan alleen een vakman mee aan de slag gaan.  

Goede en vakkundige service

Voordat wij een afspraak hadden gemaakt met de elektricien in Vlaardingen hebben wij eerst een offerte laten opstellen. Zo weten wij ook waar wij aan toe zijn en krijgen wij niet achteraf een verrassing in de vorm van een hoge rekening. 

Inmiddels is onze verbouwing achter de rug en hebben wij een zeer mooie keuken. De extra stopcontacten zijn zeer handig, nu hoeven wij niet steeds de stekkers eruit te halen als je eerst koffie en daarna thee moet zetten. Wij hebben nu genoeg stopcontacten over zodat de stekkers er gewoon in kunnen blijven.