Hoe kan je een plavuizen vloer verwijderen?

NaamloosSinds wij in onze nieuwe woning zitten stoor ik me aan de plavuizen vloer die in de woonkamer ligt. Met mijn partner uiteindelijk het besluit genomen dat we op zoek gaan naar een bedrijf die dit kan verwijderen voor ons. Zelf een plavuizen vloer verwijderen zagen we niet zitten omdat we gewoonweg niet weten hoe dat het gebeuren moet.  Door op het internet te zoeken naar een bedrijf die het wel kan realiseren voor ons ben ik terecht gekomen op de website van Zeb den Uyl. Dit team is gespecialiseerd in het verwijderen van een plavuizen vloer, iets wat wij nodig hadden!

Direct geregeldFotos0044

Bij het zien van de website van hun werd mij duidelijk dat hun wisten hoe je een plavuizen vloer verwijderen kan. Samen met mijn partner hebben we dan ook het besluit genomen om hun in te huren om mijn vloer te verwijderen in de woonkamer. Al met al zijn ze een dag bezig geweest om de vloer te verwijderen en het resultaat is verbluffend!

Hoe dat ze het voor mekaar hebben gekregen weet ik niet. Wat ik wel weet is dat ze enorm goed te werk zijn gegaan! Het resultaat hoe dat het opgeleverd is ben ik enorm tevreden over. Ik heb gewoonweg geen viezigheid meer gevonden op de vloer zo schoon hebben ze het achtergelaten. Dit is toch goed?Fotos0043