Wil jij de tapijtlijm ook duurzaam en efficiënt verwijderen?

Als je je leven op natuurlijke wijze wilt indelen, dan maak je dikwijls ook keuzes die gestoeld zijn op een uitgangsprincipe als dat. Immers is het nastrevenswaardig je leven zo verantwoord mogelijk in te delen – en dat vindt ook plaats in de inrichting van je interieur. Sterker nog, in mijn geval begon het natuurlijk al ver voor die inrichting zelfs. Toen mijn partner en ik naar dit huis verhuisden, namen we het over van een echtpaar dat hier ongeveer veertig jaar had gewoond – bijna een heel leven samen is dat! Omdat wij eenzelfde soort plannen hadden met onze relatie en de toekomst die wij voor ons zagen en zien, besloten we bij het opknappen van dit huis niet om de kosten te malen. De dingen die we anders misschien nog wel hadden laten zitten, namen we nu ook mee in een grondige verbouwing.

Soms moet het een de deur uit om plaats te maken voor iets anders

Een van de dingen die er echt wel veranderd moesten worden in de woning was bijvoorbeeld de bekleding die er overal in huis aanwezig was, en dat terwijl wij juist houden van strak – staal, glas en hout. In plaats daarvan lag er bijvoorbeeld vloerbedekking, onze grootste gruwel denkbaar. Bij het tapijt en de tapijtlijm verwijderen hebben we hulp inschakelen. Je denkt altijd wel dat je veel zelf kunt doen in huis, maar ook bij klussen als dit kom je er snel achter dat je noch de expertise noch de middelen in huis hebt om de klus te klaren.

En toen we het tapijt en de tapijtlijm wilden verwijderen schakelden we daarvoor Zeb den Uyl in – een zeer duurzaam en tevens zeer effectief en efficiënt bedrijf. Deze klus hadden zij in no time geklaard, zeker naar behoren – het oversteeg onze verwachtingen zelfs enorm. De nieuwe vloer kon hierna heel gemakkelijk gelegd worden – en deze is bovendien gevrijwaard van de lijm.