Deense Moller stoelen

Heb jij ook Moller stoelen staan en zijn deze eigenlijk aan vervanging toe, wacht even met weggooien. Want via Van Deenen De Stoelenmatter is het misschien wel mogelijk om deze op te laten knappen. Nieuwe meubels heb je zo gekocht, maar waarom deze mooie Deense zetels wegdoen, Straks krijg je er spijt van en als je weet dat deze een nieuw leven ingeblazen kunnen worden. Omdat ik het best wel moeilijk vond om van deze modellen afscheid te moeten nemen heb ik meteen een afspraak gemaakt met Van Deenen. Diezelfde week kwam een medewerker langs om te kijken hoeveel het ongeveer allemaal ging kosten en of deze wel gemaakt konden worden.  

Geweldige service

Nadat ik contact had gemaakt met dit bedrijf kwam er al snel iemand langs om naar mijn Moller stoelen te komen kijken. Natuurlijk kan jij ook naar deze zaak om iets ter reparatie te brengen, maar daarvoor moet je eerst even een afspraak maken. Wil je weten of iets nog te maken is en wat de kosten hiervan zijn, vraag dan een offerte aan. 

Mijn interieur is weer compleet en dit heb ik te danken aan Van Deenen. Zoals zij hier zelf al zeggen is dat iedere opdracht een uitdaging is en voor mij een hele mooie uitdaging.