Hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen vind je bij MDG Solar

Logo-MDG-Solar

Mdg Solar is een bedrijf gespecialiseerd in zonnesystemen. De reden waarom ik zonnesystemen zeg en niet simpelweg zonnepanelen is omdat, wat veel mensen niet weten, dat 2 totaal verschillende dingen zijn. Stel ik zou zeggen dat ze gespecialiseerd zouden zijn in zonnepanelen, houdt dat in alleen de zonnepanelen zelf en heel misschien nog de plaatsing ervan. Maar gespecialiseerd zijn in zonnesystemen betekent het leveren, installeren en onderhouden van zonnepanelen, bijbehorende kabelsystemen en omvormers. Dit alles kun je dus laten uitvoeren door MDG Solar.

Zonnepanelen-pakketten

Wat zijn omvormers?

Omvormers zijn apparaat dat de stroom die uit het zonnepaneel komt om zetten in stroom dat in huis gebruikt kan worden. Dit is noodzakelijk om te hebben want anders heb je niks aan je zonnepanelen. Omvormers zijn er dan ook weer in allerlei vormen en maten, dit is dat ook handig omdat niet elk type zonnepaneel hetzelfde is en elk huis anders is voorzien van stroom. Ook horen er bij deze omvormers kabels bij, dit hoort allemaal bij de rijke service die MDG Solar jouw biedt.

All-in-one service

De services die MDG Solar aanbied zijn vrij duidelijk vermeld op hun uitstekend uitziende website. De verschillende services zijn: plat dak installeren, schuin dak installeren en tot slot zelf een installatie pakket samenstellen en laten installeren. De service die je krijgt van MDG Solar is betrouwbaar, klantvriendelijk en is binnen in redelijk snelle tijd klaar. De werknemers die voor een korte tijd elke dag je dak op gaan zijn hele aardige mensen die ervan houden om hun werk goed en vakkundig uit te voeren