Nieuwe kozijnen in Gouda

Dat was even een flinke tegenvaller toen wij erachter kwamen dat wij nieuwe kozijnen Gouda moesten aanschaffen. Meer dan dertig jaar wonen wij al in onze huidige woning en het is ons nooit opgevallen dat houtrot ons huis aan het verwoesten was. Wij waren namelijk begonnen om ons huis een opknapbeurt te geven en hiervoor hadden wij al verf voor de buitenkant gehaald. Zodra het weer een beetje zal meewerken konden wij aan de slag. 

Eindelijk brak de zon door en haalden wij al onze klus spullen tevoorschijn. Eerst ervoor zorgen dat de oude verflaag eraf kwam voordat wij verder konden.  

Onderhoudsvrij

Waar wij totaal geen rekening mee hadden gehouden was dat onze kozijnen Gouda zo slecht waren dat hier een professioneel bij gehaald moest worden. Via de website kwamen wij bij  Schults Timmer- & Bouwbedrijf terecht. Deze zelfstandige bouwonderneming is onder andere gespecialiseerd is in het plaatsen van kunststof kozijnen, hier waren wij naar op zoek. Helaas was het niet mogelijk om onze oude ramen te herstellen daar zat teveel houtrot in. 

Inmiddels ziet ons huis er weer stralend uit en hebben wij weer ramen met kunststof sponningen, Het grote voordeel is dat wij hier geen omkijken meer naar hebben en dat deze totaal onderhoudsvrij zijn.